Opis firme

Aer Technik SRB d.o.o. je kompanija sa timom iskusnih prodajnih inženjera i projektanata sa misijom da obezbedi klijentima one stop shop za sve njihove potrebe u vezi sa sistemima komprimovanog vazduha, kao i da pruži punu postprodajnu podršku.

Naša prodajna kancelarija i servisni centar nalaze se u Nišu. Sa ove lokacije pokrivamo područje celog regiona Balkana i jugoistočne Evrope.

Dobavljači smo opreme za sisteme komprimovanog vazduha vodećih evropskih proizvođača. Nudimo kompresore i opremu premijum kvaliteta, sistemske komponente, rezervne delove i servis, kao i dodatne usluge za poboljšanje efikasnosti i produktivnosti.

Ovlašćeni smo distributeri za Srbiju vodećeg svetskog proizvođača iz Švedske ATLAS COPCO, turske kompanije AYDIN TRAFO i italijanske NU AIR iz oblasti kompresora, italijanske FIAM i američke DYNABRADE iz oblasti pneumatskih alata, nemačke HAFNER i francuske COVAL iz oblasti industrijske pneumatike i francuske PREVOST iz oblasti sigurnosnih spojnica i cevnih sistema.

Nudimo opremu za sisteme komprimovanog vazduha i gasa za proizvodnju, industriju, komercijalnu i medicinsku upotrebu.

Pored standardne opreme za komprimovani vazduh u mogućnosti smo da vršimo razvoj, projektovanje i izvođenje kompletno novih rešenja za sisteme komprimovanih gasova po zahtevu kupca: vazduha za disanje-sistemi za dopunu boca visokog pritiska, inertnih gasova-sistemi za protivpožarnu zaštitu i slično.

Posebnu pažnju poklanjamo servisu kako kompresora tako i pneumatskog alata. Servisna radionica je opremljena svim potrebnim specijalizovanim i standardnim uređajima, priborima i alatima koji omogućuju uspešno i kvalitetno servisiranje. Serviseri su sertifikovani od strane naših poslovnih partnera čiji smo zvanični zastupnici.

Zadatak servisnih službi prilikom preventivnih poseta je blagovremeno uočavanje potencijalno kritičnih situacija i tačaka i sprečavanje eventualnih defekata na opremi usled npr. neodgovarajućih radnih uslova, nepravilnog korišćenja opreme, prekomerne eksploatacije kompresora uzrokovane nepravilnostima na sistemu i drugih mogućih uzroka.

Poslovni podaci
PIB
109689806
MATIČNI BR.
21224391
KATEGORIJA
Alati i mašine
POTKATEGORIJA
Kompresori
Kontakt podaci

Radno vreme

Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
Zatvoreno
Nedelja
Zatvoreno

Društvene mreže

Ovo je vaša firma?

Ukoliko je ovo Vaša firma, kontaktirajte nas za validaciju.