Opis firme

Mi smo online shop specijalizovan za udovoljavanje svih želja i potreba naših dama, kada su u pitanju najfiniji odevni predmeti. Do vrha smo natankovani ljubaznošću i strpljenjem, sa željom da online kupovinu učinimo prijatnim iskustvom.

Šta možete očekivati od nas?

>> DOBRE MODELE. Jednostavni krojevi, aktuelne boje i dezeni, lako se uklapaju i ne izlaze dugo iz mode. Glavni adut jednog odevnog komada je ujedno i osnova dobrog i uspešnog poslovanja.

>> DIVNE TKANINE. Postojani materijali, prijatni za nošenje i lagani za održavanje. Znate ono kad se za haljinu kaže da izgleda "skupo"? Jednostavno je. Bez kvalitetne tkanine nema ni dobrog komada. Dakle, kod nas je kvalitet na prvom mestu, mada ni aktuelni trendovi uopšte nisu zanemareni.

>> ODLIČNE CENE. Glavna prednost online kupovine. Isti modeli bi u nekom butiku koštali znatno više, zbog troškova koje maloprodajni objekat nosi sa sobom. Ovako ste sigurni da ste svoj artikal kupili po najboljoj mogućoj ceni.

>> KVALITETAN ODNOS SA KUPCIMA. Ovo je najvažnija stvar u našem poslovanju, koju negujemo i čuvamo kao malo vode na dlanu. Želimo da kupovina kod nas za vas bude zadovoljstvo, nikako frustracija, jer odlično znamo da se zadovoljan kupac uvek ponovo vrati.

>> GARANCIJA KVALITETA I BEZBEDNOST PRI KUPOVINI. Kod nas ste zaštićeni kao beli medved. Apsolutno garantujemo za sve date opise artikala kao i njihovu podudarnost sa prikazom na fotografijama. Ipak, ako vam se poručeni artikal ne dopadne uživo, ili vam ne stoji kao što ste zamišljali, ili vam ne odgovara veličina, možete nam ga slobodno vratiti ili zameniti za neki drugi. Zadovoljstvo, nikako frustracija, sećate se?

Za sva pitanja, informacije, detalje i savete stojimo vam 24/7 na raspolaganju i jedva čekamo da nam se javite. Vidimo se u inboxu.

Vaša Ljubav i Moda

Poslovni podaci
PIB
109895631
ŽIRO RAČUN
160-464768-50
KATEGORIJA
Moda, odeća i obuća
POTKATEGORIJA
Odeća
Kontakt podaci

Radno vreme

Ponedeljak
00:00 - 23:30
Utorak
00:00 - 23:30
Sreda
00:00 - 23:30
Četvrtak
00:00 - 23:30
Petak
00:00 - 23:30
Subota
00:00 - 23:30
Nedelja
00:00 - 23:30

Društvene mreže

LJUBAV I MODA ONLINE na Facebook-u LJUBAV I MODA ONLINE na Twitter-u

Ovo je vaša firma?

Ukoliko je ovo Vaša firma, kontaktirajte nas za validaciju.